Mar 31, 2018, 3:39 PM

В такива дни II 

  Poetry
649 0 1

в такива дни
тъгата ми внезапно
изгубва
срока си на годност
животът става празник
а сърцето хвали Бога

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??