В толкова мъже се вричах,
търсех жадно любовта,
мислех си, че ги обичам,
но оказа се лъжа.
Силни трепети и сълзи
те извикваха във мен,
но накрая пак през сълзи
ги изпращах ден след ден.
Все по нещо не достигна
да усетя радостта.
Смеех се със тях, но просто
не изпитвах любовта.
Ето, че те срещнах, мило,
буря предизвика в мен
и жадно, пламенно и страстно
в теб се вричам нощ и ден.
© Цветелина Янкова Todos los derechos reservados