9 jul 2020, 9:16

В тихия залив... 

  Poesía » De amor
608 0 0

В омайна нощ - лунните лъчи...
докосват ме по-нежно и от бриза.
Сбогом сивота, мъгли!
Сбогом празнота в душата скрита! 
Затварям своите очи... 

 

В омайна нощ до мен се появи,
захвърлил тъмната си риза.
Край морето сме, шумят вълни.
Ах, твоята лодка... 
в пристанището ми навлиза...

© Есенен блян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??