9.07.2020 г., 9:16 ч.

В тихия залив... 

  Поезия » Любовна
602 0 0

В омайна нощ - лунните лъчи...
докосват ме по-нежно и от бриза.
Сбогом сивота, мъгли!
Сбогом празнота в душата скрита! 
Затварям своите очи... 

 

В омайна нощ до мен се появи,
захвърлил тъмната си риза.
Край морето сме, шумят вълни.
Ах, твоята лодка... 
в пристанището ми навлиза...

© Есенен блян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??