20 ago 2012, 13:22

В три реда... 

  Poesía » Otra
694 0 1

Желязна верига е сякаш животът

и теглим я с пот, впита здраво в гърдите,

сподавяйки всеки успех в жалък вопъл...

 

© Рая Саварева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??