20 may 2018, 23:19

„ В твоите детски очи ” 

  Poesía » Para niños
651 0 0

„ В твоите детски очи се събудих,

корабокрушенец,  в океан от щастливи сълзи...

Мое любящо „ умалено ” сърце...”

© Иван Караиванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??