20 мая 2018 г., 23:19

„ В твоите детски очи ” 

  Поэзия » Для детей
650 0 0

„ В твоите детски очи се събудих,

корабокрушенец,  в океан от щастливи сълзи...

Мое любящо „ умалено ” сърце...”

© Иван Караиванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??