28 abr 2020, 18:46

В твоя поглед езерно-дълбок... 

  Poesía » De amor
656 4 3

В твоя поглед

езерно-дълбок

виждам, мила,

всичката унилост,

сякаш някой

кръвожаден бог

с теб се гаври

и не знае милост.

 

Колко горест

е стаена там –

в твоите очи

на самодива.

Твоят поглед

е достоен храм,

в който се от страст

и скръб опивам.

 

Аз те любя,

заради това

че си страдала

сама в безброя.

Исках с нежни,

искрени слова

да спася с любов

душата твоя.

 

Но къде ли

съгреших?! Не знам.

Нека прокълнат

да бъда в ада!

Затова, че

срутих всеки храм,

нека да горя,

пълзя и страдам!...

 

В твоя поглед

езерно-дълбок

виждам, мила,

всичката унилост,

сякаш някой

кръвожаден бог

с теб се гаври

и не знае милост.

© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??