7 oct 2014, 23:12

В твоята прегръдка дъждът е красив 

  Poesía » De amor
512 0 2

Обичам падащите есенни листа
и дъжда, отмиващ дните.
Докато държиш ръцете ми едва
и с целувки галиш ми косите.

 

Вятърът е толкова студен!
Не усещам неговия порив,
ти без мен си страшно уморен,
аз без теб - листо без спомен...

 

И топят се тихо есенни мъгли
аз - във твоята прегръдка,
нежно тъжен дъжд вали,
отпивам вино малки глътки...

 

дата: 06. 10. 2014 г.

автор: Моника Стойчева

 

© Моника Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Красиво единство на два допълващи се цвята- ти и той!
  • "ти без мен си страшно уморен,
    аз без теб - листо без спомен..."

    Поздравления!
Propuestas
: ??:??