30 jun 2020, 8:04

В търсене на Пътят 

  Poesía » Otra
466 3 3

Ярко ми светиш, Вечернице...

дали ми показваш Пътят,

как между толкоз безверници

да не остана безпътна.

 

Песен ми пееш, Вечернице,

че по тихия Път до после

не са ми нужни посредници

да си приказваме с Господ.

 

И ми наричаш, Вечернице,

Добротворение от влъхвите,

че трима мъдри вълшебници

в дар ми даряват Стъпките.

© Калина калина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??