Jun 30, 2020, 8:04 AM

В търсене на Пътят 

  Poetry » Other
465 3 3

Ярко ми светиш, Вечернице...

дали ми показваш Пътят,

как между толкоз безверници

да не остана безпътна.

 

Песен ми пееш, Вечернице,

че по тихия Път до после

не са ми нужни посредници

да си приказваме с Господ.

 

И ми наричаш, Вечернице,

Добротворение от влъхвите,

че трима мъдри вълшебници

в дар ми даряват Стъпките.

© Калина калина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??