30.06.2020 г., 8:04 ч.

В търсене на Пътят 

  Поезия » Друга
459 3 3

Ярко ми светиш, Вечернице...

дали ми показваш Пътят,

как между толкоз безверници

да не остана безпътна.

 

Песен ми пееш, Вечернице,

че по тихия Път до после

не са ми нужни посредници

да си приказваме с Господ.

 

И ми наричаш, Вечернице,

Добротворение от влъхвите,

че трима мъдри вълшебници

в дар ми даряват Стъпките.

© Калина калина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??