8 dic 2009, 21:26

В университета 

  Poesía » De humor
1583 0 10

 

Образованието – висше,

Оценките – свисше,

Знания – низши!

Преподаватели – акъллии!

Студенти – купонджии!

Бармани – далавераджии:

Стоките евтинии,

Но за паралии!

 

------------------------------------------

 

На изпит тройка връзваме едва –

В книжката сред „лебеди” сама!

Ще се видим Юни – то се знай,

Щом на тарикати правим се през Май!

Колеги сме на професор, на доцент,

А знания от техните – ни един процент!

 

-----------------------------------------

 

Със знания низши

И оценки свисше

Мечтаем за образование висше!

 

09.09.1995 г.

Гр. Пловдив

© Мария Петрова-Йордано Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??