7 ago 2013, 13:47

В утринта 

  Poesía
369 0 2

Светлината е като милувка,

за мен родена

в' вечността.

Небето бистро се усмихва

и гълъб гука в утринта.

А тишината в мойте стъпки

блажено слуша песента.

Воалът на живота

нежно трепка...

Пълнота.

© Кирилка Пачева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??