Потънала в уюта на нощта, препъната, захвърлена и няма, и без да питаш на каква цена, отваряш в себе си поредна рана!
Пътуваш с белите мечти, красиви светове откриваш, а раната в гърдите те гори и мястото за нея не намираш!
Желания, копнежи и мечти, подмамени, подритнати, нечути, промъкват се из мозъчни ъгли, издъхващи, преминали в минути...
И като стар, добър приятел е града, притихнал, ням, разголен, вековечен, прегръща те, потапяш се в нега, за теб остава той, нали е вечен!
И само бледата луна като съдница нямо те поглежда, напомня ти за твоята мечта и носи ти поредната Надежда!...
19.07.2008
|
© Вероника Валери Todos los derechos reservados