14 ago 2011, 23:33

Важното е не да виждаш всичко! 

  Poesía » Filosófica
1282 0 19

*****


Слепите на виждащите не завиждат

щом здрачът падне, убивайки последните лъчи.

Смисълът: Не колко хората ще виждат,

а за какво могат... да "затворят очи..."



*****

© Валентин Желязков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??