14.08.2011 г., 23:33 ч.

Важното е не да виждаш всичко! 

  Поезия » Философска
1275 0 19

*****


Слепите на виждащите не завиждат

щом здрачът падне, убивайки последните лъчи.

Смисълът: Не колко хората ще виждат,

а за какво могат... да "затворят очи..."



*****

© Валентин Желязков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??