23 sept 2009, 13:11

Ваканция 

  Poesía » Versos blancos
961 0 0

Ваканция

 

Ваканция жестока,

коварна и дълбока,

защо ме раздели

със всичките ми мечти.

И не реализира дори една,

прекрасна среща

на две влюбени сърца

между мен и любовта.

© Ребека Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??