Sep 23, 2009, 1:11 PM

Ваканция 

  Poetry » White poetry
962 0 0

Ваканция

 

Ваканция жестока,

коварна и дълбока,

защо ме раздели

със всичките ми мечти.

И не реализира дори една,

прекрасна среща

на две влюбени сърца

между мен и любовта.

© Ребека Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??