Самолети има... и отрови
и микс от думи и лъжи
в какво да вярваш ти народе
когато богът в тебе спи ?
Човече дребно, със душичка жалка,
не видя ли ти до днес
Вселената катастрофално
безмълвно вие със огнен смерч
Алчност, злоба и коварство
във поход глупав и без страх
загърби всичко ценно и свещено
за да прегърне Дявола без страх
Мостовете рушат се безпощадно
от минало за в бъдеще – от днес!
О Господи, спаси ни от нас самите
от собствените ни дела,
отвори ни Ти очите.
Забрави ли, че правиш чудеса?
© Румяна Друмева Todos los derechos reservados