Ще си отидем от живота си
валат,
в ръцете си не можем
да отнесем нищо
и даже този ,който е
с милион богат
и този,който е
облечен в дрехи
с златни нишки.
Палати,
стоки ,
диаманти,
всичко ,
ще си остане тук
на този Свят,
валат в ръцете
и в спомена на
близките.
© Jivka Koleva Todos los derechos reservados