6.09.2023 г., 9:19 ч.

Валат 

  Поезия » Друга
160 0 0

Ще си отидем от живота си 

валат,

в ръцете си не можем

да отнесем нищо

и даже този ,който е 

с милион богат

и този,който е

облечен в дрехи

с златни нишки.

Палати,

стоки ,

диаманти,

всичко ,

ще си остане тук

на този Свят,

валат в ръцете

и в спомена на

близките.

 

 

 

 

 

© Jivka Koleva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??