10 oct 2013, 17:56

Валдхорнист зайче 

  Poesía » Para niños
524 0 8

Валдхорната на охлюв ми прилича,

а  горски рог е била... не е притча.

Разгъната е повече от два, три метра,

това е повече от дължина на Опел Вектра!

Валдхорната на зайчето любим е инструмент,

то бузките издува при акомпанимент.

Когато свири Щраус, Моцарт, Брамс

го прави  с вкус, с финес и реверанс.

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??