Валдхорната на охлюв ми прилича,
а горски рог е била... не е притча.
Разгъната е повече от два, три метра,
това е повече от дължина на Опел Вектра!
Валдхорната на зайчето любим е инструмент,
то бузките издува при акомпанимент.
Когато свири Щраус, Моцарт, Брамс
го прави с вкус, с финес и реверанс.
© Иван Иванов Все права защищены