10.10.2013 г., 17:56 ч.

Валдхорнист зайче 

  Поезия » За деца
523 0 8

Валдхорната на охлюв ми прилича,

а  горски рог е била... не е притча.

Разгъната е повече от два, три метра,

това е повече от дължина на Опел Вектра!

Валдхорната на зайчето любим е инструмент,

то бузките издува при акомпанимент.

Когато свири Щраус, Моцарт, Брамс

го прави  с вкус, с финес и реверанс.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??