14 feb 2010, 15:55

Валентинки 

  Poesía » Formas orientales
787 0 14

влюбени птички

сърца свиват гнезда

сляпа Неделя

 

♥♥♥

 

Свети Валентин

сърца се клонират

Доли е в Рая

 

♥♥♥

 

ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН!!!

скайп версия

няма пълно щастие

 

♥♥♥

 

 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??