Навън валеше
Навън валаше тихо
и тъмна бе нощта,
отронваха се тъжно
и моите слова.
Душата ми заплака
самотна със дъжда
и в стихове написа
за теб и любовта:
за дългата раздяла,
за болката във мен,
за бледата надежда,
за утрешния ден;
за всичко светло, чисто
във моето сърце,
за чувствата, които
мигът ще донесе.
Навън валаше тихо
и тъмна бе нощта,
отронваха се тъжно
и моите слова.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados