1 сент. 2021 г., 22:12  

Валеше тихо 

  Поэзия » Любовная
307 0 0

 

 

  Навън валеше

 

Навън валаше тихо

и тъмна бе нощта,

отронваха се тъжно

и моите слова.

 

Душата ми заплака

самотна със дъжда

и в стихове написа

за теб и любовта:

 

за дългата раздяла,

за болката във мен,

за бледата надежда,

за утрешния ден;

 

за всичко светло, чисто

във моето сърце,

за чувствата, които

мигът ще донесе.

 

Навън валаше тихо

и тъмна бе нощта,

отронваха се тъжно

и моите слова.

             Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??