Вали, вали навън - не спира,
небето бурно е в нощта,
лутам се, не мога да намеря диря,
всичко сякаш изпари се на мига.
Нека, нека да вали,
така тъгата няма да личи.
Дъждът ще се слива с моите сълзи,
породени от едни несбъднати мечти.
Дъждът лицето ще измие
с чистотата на небето
и мъката от очите ще изтрие,
ако можеше да излекува и сърцето.
© Ванс Todos los derechos reservados