29.07.2011 г., 22:18 ч.

Вали 

  Поезия » Любовна
863 0 3

Вали, вали навън - не спира,

небето бурно е в нощта,

лутам се, не мога да намеря диря,

всичко сякаш изпари се на мига.

 

Нека, нека да вали,

така тъгата няма да личи.

Дъждът ще се слива с моите сълзи,

породени от едни несбъднати мечти.

 

Дъждът лицето ще измие

с чистотата на небето

и мъката от очите ще изтрие,

ако можеше да излекува и сърцето.

© Ванс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??