Вали навън, вали отляво,
а в очите няма ни една сълза,
понякога е просто тъжно,
понякога е днес - СЕГА!
Понякога си просто сянка,
самотно чувство и болиш,
не виждаш и не чуваш нищо,
и просто искаш да заспиш.
© Гъсеница Todos los derechos reservados