Nov 26, 2015, 9:22 PM

Вали 

  Poetry » Other
395 0 2

Вали навън, вали отляво,

а в очите няма ни една сълза,

понякога е просто тъжно,

понякога е днес - СЕГА!

Понякога си просто сянка,

самотно чувство и болиш,

не виждаш и не чуваш нищо,

и просто искаш да заспиш.

© Гъсеница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??