ВАМПИР
Дълбоко в дебрите на мрака притаен
от магията сладка упоен
впил зъби в свойта жертва
живот през пръстите прецежда
Кръвта му е утеха
кръвта е негов цяр
кръвта му дава сила
кръвта го прави звяр
На мрака заповядва
сестра му е нощта
а вместо майка сутрин
прегръща го смъртта
© Преслава Николово Todos los derechos reservados