22.10.2010 г., 23:59 ч.

Вампир 

  Поезия » Оди и поеми
701 0 0

                                            ВАМПИР       

Дълбоко в дебрите на мрака притаен      

от магията сладка упоен        

впил зъби в свойта жертва

живот  през пръстите прецежда

Кръвта му е утеха                       

кръвта е негов цяр                  

кръвта му дава сила            

кръвта го прави звяр

На мрака заповядва          

сестра му е нощта             

а вместо майка сутрин      

прегръща го смъртта         



© Преслава Николово Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??