ВАРВАРИН
Слушам азбучна истина –
на друг била си жена.
С любовта ти пречистена -
те скрил зад китайска стена.
Варварин оставам зад нея,
но с хитрост ще я покоря.
За мене ти си трофея –
на Ева грешна дъщеря.
Въглени с пламък гадаят:
“Ще е моя в други времена”.
И все някой ден зная –
ще градя китайска стена
© Мимо Николов Todos los derechos reservados