13 dic 2007, 22:56

Вчерашна емоция 

  Poesía
914 0 21
 Капки галят земята

след раздялата с облака.

Вятър лудо флиртува с листа.

Разсъблечни клони докосват се.

Шепнат сонети.

Засиява  луна.

Улици тичат с потоци

 да срещнат кръстовище.

Светофари намигат  си влюбено.

Птици нежно докосват крила.

Тихо влизам в сърцето  

за мене отворено.

Благославям дъжда.

 

© Мариета Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??