Dec 13, 2007, 10:56 PM

Вчерашна емоция 

  Poetry
848 0 21
 Капки галят земята

след раздялата с облака.

Вятър лудо флиртува с листа.

Разсъблечни клони докосват се.

Шепнат сонети.

Засиява  луна.

Улици тичат с потоци

 да срещнат кръстовище.

Светофари намигат  си влюбено.

Птици нежно докосват крила.

Тихо влизам в сърцето  

за мене отворено.

Благославям дъжда.

 

© Мариета Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??