2 jul 2009, 16:40

Вдъхновен 

  Poesía » De amor
1167 0 5

С тез очи, тъй бисерни, кристално ясни.

С поглед нежен, тайнствен и омаен.

Хиляди сърца топят се в бездната на хаоса,

ти оставаш чиста, горда и всеотдайна.

Вдъхновен от погледът ти, мек и снежен,

макар и само от портрет,

ти си в мислите ми цяла вечер.

Истината е една - с този поглед властваш над моята душа.

(благодаря на екип "Откровения")

 

© Лъчезар Андреев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??