С тез очи, тъй бисерни, кристално ясни.
С поглед нежен, тайнствен и омаен.
Хиляди сърца топят се в бездната на хаоса,
ти оставаш чиста, горда и всеотдайна.
Вдъхновен от погледът ти, мек и снежен,
макар и само от портрет,
ти си в мислите ми цяла вечер.
Истината е една - с този поглед властваш над моята душа.
(благодаря на екип "Откровения")
© Лъчезар Андреев All rights reserved.