...Вдъхновението на живота...
Предисловие:
....въпреки болката, тъмнината, лошото,
вдъхновение за справедливост и любов,
в името на това - избора на щастие и
борбата за него, всеки ден, всеки миг,
защото нощта може да е красива и
изпълнена със топлина и светлина...
Окосена трева. Пространство изпълнено с цветя.
Пеперуди в цветовете на дъгата. Полет на въздуха.
Рисунки от цветче на цветче. Дом на дърветата.
Оазис от танца на шарени листа. Балсам и еликсир.
Живот истински във всяко Боже същество. Сърце.
Душа. Усещане за утопия и свобода. Без време и място.
и една единствена роза. Присъствието вътре в теб.
От любовта на едно тяло и душа, създадени с твоите.
В един свят от любене и мечти на безкрайна приказка.
водена по стъпките до истината, до наистина значимото
в живота...
© Лили Вълчева Todos los derechos reservados