21 jun 2007, 21:08

Вдъхновения 

  Poesía
737 0 3
 


Ако реша да напиша нещо сега,

без мотиви не мога да творя.

Необходима е за музата храна,

извираща от моята душа.

Трябва да съм тъжна, отчаяна,

на черни мисли да съм отдадена.

Фантазирам ли, че съм влюбена отново,

най-бързо става стихчето готово.

Когато мъката ми е голяма,

тогава пиша от душа за мама.

Ако е тежко, че съм пак самичка,

написвам стих за мойта дъщеричка.

На този свят най-мили са ми двете,

към тях ми са най-много греховете.

Липсвам на двете, а и те на мен,

макар и да  се  чуваме  всеки ден.

Когато ме боли или ми трябва нещо,

към Бога отправям  молитви горещо

и не пропускам, докато се моля,

да кажа: Нека да е твоя воля!

Да благодаря за всичко, дето дава,

да ми покаже, ако не съм права.

И все се моля да не ме наказва,

а верен път в живота да ми казва.


Така, отново имам вдъхновение,

ето, че стана моето творение

и най-напред пред вас ще го представям,

на  обективни коментари се надявам.

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • благодаря момичета!
  • И се е получил страхотен стих, Нели!
    От всичко по малко, за всички по нещо!
    Нека Бог да е с теб и твоите деца!!!
    Прегръщам те!
  • Да са ти живи и здрави и двете,Нели!!!
    Да си давате взаимно кураж и вдъхновение!!!
    Поздравче за хубавото и искренно стихче!!!
Propuestas
: ??:??