Погла́ди Дядо Коледа брадата,
почеса се къде не го сърби,
oт стрес му хлопаше дори дъската,
не щеш ли и компютърът заби́!
А Рудолф го погледна дяволито:
- Прати́ му водка - златен етикет!
Банани на Снежанка за артрита!
Пиши му: „С Новым Годом, братовчед!“
И чудо! Току-виж смилил се малко
и пра́тил на Снежанка дубликат,
че седмото джудже припадна, жалко...
та тя ще е на половинка щат!
С безценния подарък ще препусна,
с кабриолета „Кадилак“ – каляска!
С „Марал“ сибирски искам, да разпусна
и аз по плажовете на Аляска!
Васко, благодаря ти за вдъхновението! :)
© Todos los derechos reservados