5 dic 2023, 13:40

Вдъхновител 

  Poesía
106 0 1

Мисията да си жив

е да не спираш,

да продължиш...

без значение

доколко денят ти е лош

с любим ли,

на дъното ли

или някъде гаснещ,

със забит в гърдите ти нож.

 

Най-малкото

заради тези,

които вече ги няма...

Тези, които толкова те обичаха

и научиха на любов,

прескочили илюзорна преграда.

 

Продължи напред

дори светът да се срива!

Следвай живота!

Бори се за него!

С дарената по право ти сила,

бъди пионерът,

вдъхновил другите с идеи!

© Валя Сотирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??