3 may 2006, 13:27

Вече... 

  Poesía
625 1 2

Вече съм далеч,
отдавна стигнах дъното празно...
А пътят назад е затворен вече,
сега разбирам, сляпа съм била навярно...

Вече съм различна,
сякаш за дни пораснах...
Сега с всички съм скептична,
и хорските приказки надраснах...

Вече няма време за съжаление,
то отдавна е изтекло.
Не искам да виждам и твойто лицемерие,
което сякаш на лицето твое е протекло...

Вече няма изход от това положение,
изиграхме картите си и останхме сами.
А да те моля да се връщаш нямам намерение...
Щом желаеш, ти така избра си, тогава си върви...

Но запомни, миналото си е минало.
То остава спомен и не можем да го върнем.
Всичко предишно е отдавна изминало,
пък дори и сълзите в усмивки да превърнем...

© Александра Матеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??