9 ago 2017, 20:01

Вече е студено 

  Poesía » Del paisaje, Verso libre
564 3 2

Както винаги питаш защо.

Но този път ще ти отговоря.

Точно този път ще знаеш защо.

Защото е твърде студено за мен и сега ти нямаш място тук.

Защото тази болка ти е непозната и не знаеш как се чувствам.

Защото минаваш през всичко и всички и не ти е достатъчно.

Но аз не съм всички.

Защото си твърде студена.

Защото боли много.

Оставяш белези.

Студени белези.

А сега ме пусни да си ходя.

Защото има кой да ме стопли.

© Стилияна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Понякога трябва да изпитаме студ за да разберем какво е топлина. Поздрави, Стенли!
  • Болката е винаги откровена, щом е истинска!
Propuestas
: ??:??