13 feb 2006, 21:43

"Вече мъртъв".... 

  Poesía
649 0 1
Тази сутрин се събудих
и не усетих празнота.
Усмихнах се на слънцето доволна
погреднах живота през
призмата на радостта...
Тази сутрин нямаше следи
от сълзи по моите очи,
нямаше кръв от сърцето
в мислите ми.
До вчера живях за едно,
но “вече мъртъв” е спомена..
До вчера копнях за едно,
но днес главна героиня,
в красива приказка.
И с Happy end ще завършва
всяка обич, и с красота
любовна ще обгръщам
други нечии ръце.
”Вече мъртъв” е човека,
изкоренил чистата обич
към него от мойто сърце...



10.02.2006г.

© Надя Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??