16 oct 2009, 23:24

Вече не е същото без теб 

  Poesía » De amor
865 0 0

Вече не е същото без теб.

Сълзите не достигат там,

където си ти.

Обичам те.

Боли.

В сърцето ми всичко плаче,

но вече не ще потекат сълзи.

Душата ми те любеше страстно,

а ти я срази с думи отровни и много обвинения, 

лъжи.

Всичко ти отне ми.

Сега ме остави,

последен дъх да поема,

без да ме боли.

© Димана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??