Вече с тебе сме само приятели...
сутрин будя се с друг и заспивам...
но следи от очите ми плакали,
всяко утро в леглото откривам...
Уж щастлива съм с него понякога,
ала мислено щом те докосна,
пак тъгата ми става приятелка...
тази липса си ти смъртоносна...
Колко други мъже са ме чакали...
всички други от теб по-добри са...
но за теб са очите ми плакали...
че живот без любов няма смисъл!!!
А със тебе сме само приятели...
Красимира Тодорова Касабова
03 04 2011
© Красимира Касабова Todos los derechos reservados