3.04.2011 г., 22:09 ч.

Вече с тебе сме само приятели 

  Поезия
1087 0 5

Вече с тебе сме само приятели...
сутрин будя се с друг и заспивам...
но следи от очите ми плакали,
всяко утро в леглото откривам...

Уж щастлива съм с него понякога,
ала мислено щом те докосна,
пак тъгата ми става приятелка...
тази липса си ти смъртоносна...

Колко други мъже са ме чакали...
всички други от теб по-добри са...
но за теб са очите ми плакали...
че живот без любов няма смисъл!!!

А със тебе сме само приятели...

Красимира Тодорова Касабова

              03 04 2011

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??