Споделих усмивката си с вятъра...
Споделих мечтите си със теб!
Споделих надеждите си чисти.
Споделих ги.. Истински със теб.
А тъгата днес усмивката ми секва...
Сърцето си със злоба заредих!?
Надеждата дълбоко аз зарових...
И най накрая себе си разбих.
Мечтаех за любов голяма...
Мечтаех да е с мене цял живот!?
Надявах се че всичко ще отмине...
Но вече знам – всичко свърши
между нас.
© Ангел Todos los derechos reservados